1 Name: Michel Piedfort
Bedrijf: TestjeWerkStress.be
Activiteit: Last van Werkstress? Test jezelf gratis
2 Name: Wouter van Betten
Bedrijf: PcTraining
Activiteit: Frustraties in Excel? Te veel mails in Outlook? Het delen van je PowerPointpresentatie in MS Teams loopt niet zoals je verwacht… Wat is het verschil tussen OneDrive en SharePoint? Wanneer gebruik je best To do, Lists of Planner? Laat je helpen en investeer even in jezelf. Volg een goede, resultaatsgerichte hands-on training (iedereen met een eigen pc) en je zal snel weer tijd vrij hebben voor de dingen die je écht leuk vindt!
3 Name: Elke Horemans
Bedrijf: Talententelers
Activiteit: Bedrijven helpen die geen geschikte kandidaten vinden door meer in te zetten op diversiteit en talentontwikkeling via mentoring, pro bono en MVO.
4 Name: Katleen Van Landschoot
Bedrijf: De Copywriter
Activiteit: Hoe trek je de aandacht van je ideale klant? Met copywriting. Met betere berichten. Met een sterker verhaal. Ik help je om gemakkelijker nieuwe klanten aan te trekken. Samen zorgen we ervoor dat potentiële klanten liever bij jou kopen dan bij je concullega’s. Omdat je aantrekkelijk en overtuigend van je laat horen. Ik vertel je hoe je dat doet – zelfs als niet weet waarover je het moet hebben, geen groot netwerk hebt en veel concurrenten hebt.
5 Name: Maarten Van Herendael
Bedrijf: Heave
Activiteit: Webdesign & development
6 Name: Linda De Schrijver
Bedrijf: LDS HR Services
Activiteit: HR Interim Management
Provided by Twikilist - History